<< Back

DISNEY WAY – RETAIL REMODEL – ANAHEIM, CALIFORNIA.

Commercial and Retail
DISNEY WAY – RETAIL REMODEL – ANAHEIM, CALIFORNIA.

The Disney Way project is a multi-tenant retail building located a few blocks from the eponymous Disneyland Theme Park.  The conceptual design idea was to introduce a continuous steel-framed structure in the front of each building and then use perforated metal panels in a De Stijl inspired pattern and composition to add level of complexity and layering to each existing building box.  Suspended metal canopies demarcate entries into individual tenant spaces and the steel-framed structures are turned vertically to incorporate tenant signage.

Suspended metal canopies demarcate entries into individual tenant spaces and the steel-framed structures are turned vertically to incorporate tenant signage.